Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Goldem na 10 dni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem golda na 10 dniu mam 1 lvl i nie moge kupic famasa na 16 a na goldzie pisalo ze Obejście Levelu w sklepie - Tak. Prosze o pomoc.

Poco napisałeś temat w dziale o hakach

1377531174-U173186.png

Opublikowano (edytowane)

Tak jak Up - nie ten działa

A co do tematu to to ominięcie restrykcji lvl jest tylko wtedy gdy kupujesz w MP za Credity G1.

Tak na przyszłość, jak nie wiem najpierw zapytaj a potem kupuj.

Edytowane przez Maxiime
Opublikowano

Kiedyś tak było ~!!!!!! ale to kiedyś kiedyś a teraz już w tych sklepach opisów nie zmienili i naciągają klientów kup sobie G1 to wtedy jak kupisz famasa w trakcie premki to będziesz miał zniżkę 20% to famas pewnie będzie kosztował coś około 500 możę mniej

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Obejście Levelu jest gdy ma się premkę powyżej 30 dni.

Ja ci radzę ściągnąć lv bota i grać na fast planty w 3 dni nabijesz 16.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

@UP Niue mieszaj już... Nie ma do kupienia obejście lvl'a w MP...

Jeśli kupisz broń w MP to lv nie ma różnicy...

@Down A skąd wiesz kto ile ma lat ; >?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Ludzie.. ale wy pierdolicie glupoty. zeby kupić famasa na 1 lvl.. musisz miec tylko i wylacznie G1 CREDITS... famas bez premki kosztuje coś ponad 600g1.. z premka kolo 500.. wiec i tak musisz kupić na allegro albo poprzez strone g1 Credits. Jak widze ze jak ludzie pisza ze trzeba miec premke powyzej 30 dni .. zeby kupowac na obojetnie jaki lvl wszytskie bronie .. to mnie krew zalewa. wez idz poczytaj o tej grze na jakies normalnie forum a nie na forum z haxami.. gdzie polowa ludzi ma ponizej 15 roku zycia i brak skila tylko only hack.

Opublikowano

pytanie odbiega od tematu :/

czy ma ktos lvl bot tak ja kolega 4@up^^ powiedzial prosze o odp bedom plusy lub minusy jak kto woli :)

<<<Chcesz być taki jak ja na zdjęciu? do walnij mi lika

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...